Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018


   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


    H Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Καλ/σης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της, των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας - Ολυμπιακός Βόλου, για τα PLAY OFFS Ανδρών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του, σε βάρος της Ομάδας μας, εν αντιθέσει με το Β΄ Διαιτητή κ. Παζώλη ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του, την διαιτησία.

    Δυστυχώς και γι΄ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής, αδιάψευστος μάρτυρας, είναι το «Video» του αγώνα, το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της Ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr.

    Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς, που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα να προστατεύσουμε την Ομάδα μας, αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας Συλλόγου.

    Το Μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές». Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεων του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου