Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΤA PLAY OFF Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/05/2018
ΩΡΑ 19:00 - Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ


                                            ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Vs Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ


    Με τον Γ.Σ. Βόλου θα πέσει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής των PLAY OFFS της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

    Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη.

    Η Ομάδα μας θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα του Αμπελώνα στον αγώνα με την Καλαμπάκα, ώστε να τερματίσει στη πρώτη θέση, αφού δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλαμπάκα και τη σφαγιαστική διαιτησία, δεν είναι στο χέρι της Ομάδας μας η πρώτη θέση.

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν τους Αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου