Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018


ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ


    Την ήττα με 70-72 γνώρισε ο Ολυμπιακός του Βόλου μας από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους δύο αντιπάλους να εναλλάσσονται στο σκορ.

    Ο Ολυμπιακός Βόλου στο Α’ δεκάλεπτο προηγήθηκε με 21-18, αλλά η Άντριους φορτώθηκε πολύ νωρίς με τρία φάουλ κι έμεινε εκτός αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Ομάδα μας κατάφερε να ξεφύγει με διαφορά πέντε πόντων, αλλά οι φιλοξενούμενες και πάλι ροκάνισαν τη διαφορά και στο 20’ μείωσαν στον ένα πόντο (σκορ 42-41).



    Στο Β’ μέρος οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν και πάλι στο σκορ με τον Ολυμπιακό της πόλης μας να είναι συνεχώς ανταγωνιστικός έναντι της ομάδας του Μπραχαμίου, η οποία διεκδικεί θέση στη τετράδα του Πρωταθλήματος, αλλά να χάνει στις λεπτομέρειες και από λάθη στις διαιτητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα δε με το καθοριστικό «λάθος» τους στις αρχές του Δ΄ Δεκαλέπτου όταν και η Ρόσελ της Δάφνης (Νο15) έκανε φάουλ στην Κυριατζίδου το οποίο θα ήταν και το 5ο της αλλά οι διαιτητές ανακάλυψαν φάουλ αντίθετα, χρέωσαν και με Τεχνική ποινή τον πάγκο μας δείχνοντας μας τις διαθέσεις τους, οι οποίες είχαν και συνέχεια αφού στα 25’’ πριν τη λήξη του αγώνα, με το σκορ στο 68-70 , οι διαιτητές ισχυρίστηκαν πως η Σουλτάνη πάτησε γραμμή κι έδωσαν τη μπάλα στη Δάφνη αφαιρώντας το δικαίωμα από την ομάδα μας να διεκδικήσει τη νίκη και με εύστοχη βολή της Γιαμπάνη, η Δάφνη πέρασε μπροστά με 68-71 για να απαντήσει η Ουίλιαμς και να μειώσει σε 70-71. Οι φιλοξενούμενες 2’’ πριν τη λήξη ευστόχησαν σε μία βολή και διαμόρφωσαν το τελικό 70-72.

    Η Ομάδα μας παρά την ήττα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, εμείς ως Διοικούσα Επιτροπή συνεχίζουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε έχοντας απέναντι μας και ανθρώπους του Βόλου που υποτίθεται κόπτονται για το άθλημα και την ανάπτυξη του, αλλά δεν το βάζουμε «κάτω».
Όλοι τους και μόνοι μας.

    Σημερινό ευχάριστο γεγονός η προσέλευση του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστούμε, ενός κόσμου που κερδίσαμε με την προσπάθεια μας, που είδε όσα τραγελαφικά συνέβησαν, έβγαλε τα συμπεράσματα του και ελπίζουμε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας ως το τέλος.

    Όλο το βίντεο του αγώνα θα τεθεί στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου και ιδιαίτερα οι φάσεις που αποτέλεσαν και την ταφόπλακα στο όνειρο των κοριτσιών, των προπονητών μας, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής αλλά και των φιλάθλων μας, να νικήσουν έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ιδιαίτερη επισήμανση στους υπεύθυνους της Διαιτησίας, δεν χρειάζεται να κάνουμε, διότι στην ΚΕΔ/ΕΟΚ υπάρχει βολιώτης, και ένας από εκείνους που είχε ορίσει τους διαιτητές που διηύθυναν τον αγώνα, παρών δε στο γήπεδο, αλλά έφυγε πριν τη λήξη του.

Διαιτητές: Θεοδώρου, Καρκαλέτσης.

Δεκάλεπτα: 21-18, 42-41, 58-62, 70-72.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης, Μπορίνος): Κυριατζίδου, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 14 (2), Σουλτάνη 6, Άντριους 16, Ζέρβα 2, Ουίλιαμς 24 (4/6 βολ, 10/24 διπ, 19 ριμπ), Δεληγιάννη 8.

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μπουμπούς): Αλεξανδρή 5 (1), Μανώλη 13 (3), Καλαμπάκου 8 (2), Ντίτριτς 12 (2), Πατεράκη 6, Μουλή 6, Γιαμπάνη 10, Ρόσελ 12.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου