Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017



ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Γυναικείο Τμήμα

    Συνεχίζεται η προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τις Εσπερίδες, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα της Αθήνας. Μικροπροβλήματα τραυματισμών υπάρχουν αλλά αναμένεται όλες οι αθλήτριες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου. Την Πέμπτη θα δοθεί αγώνας προετοιμασίας με την Ολύμπια στη Λάρισα προκειμένου να αναδειχθεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας. Η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, την Κυριακή στις 08:00 από το ξενοδοχείο «VOLOS PALACE» το οποίο είναι χορηγός των πρωινών των εκτός έδρας αγώνων.

Ανδρικό Τμήμα

    Η Ανδρική Ομάδα προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με το Γ.Σ. Βόλου για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στο Α.Κ. ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα και το συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ενώ και ο στρατιώτης Λεωνίδας Αναστασόπουλος αναμένεται να είναι στη διάθεση τους.

Τμήματα Υποδομών

    Μόνο η Παιδική Ομάδα θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα απέναντι στην ομάδα της Σκιάθου, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 12:15 στο Ε.Α.Κ. Βόλου. Οι παίδες του Ολυμπιακού Βόλου, με προπονητή τον Μιχάλη Καπουρνιώτη μετρούν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να διευρύνουν το πετυχημένο σερί τους με μια ακόμη νίκη.

    Η Ομάδα Γυναικών Κ21 έχει ρεπό για το Πρωτάθλημα Γυναικών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. στο οποίο ως γνωστό αγωνίζεται χωρίς συναγωνισμό ενώ και οι Κορασίδες δεν θα αγωνιστούν λόγω του «Αναπτυξιακού Camp Μπάσκετ» για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών που διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και υπό την αιγίδα της FIBA, στη πόλη μας.

    Δυο θα είναι οι παρουσίες της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου στο «Αναπτυξιακό Camp Μπάσκετ», η μια της προπονήτριας μας Ελένης Παπαθανασίου που είναι και υπεύθυνη του αναπτυξιακού γυναικών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και της αθλήτριας μας Πετρίνας Κανελλοπούλου κόρης της παλαίμαχης δόξας του Ολυμπιακού Βόλου της Πέπης Σατραζέμη. 

    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου συγχαίρει την Πετρίνα για την επιλογή της και εύχεται να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να την ξεπεράσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου