Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017





ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ


   Την Ολύμπια Λάρισας, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, θα φιλοξενήσει η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, την Παρασκευή 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου (στην ώρα προπόνησης του) σε έναν αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας και των δυο ομάδων ενόψει των υποχρεώσεων τους σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν.

   Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του ενώ μοναδικές απούσες για την Ομάδα μας θα είναι οι Αμερικανίδες Mauriana Clayton και Ciara Andrews η άφιξη των οποίων θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου οπότε και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο αγώνας είναι ελεύθερος για τους φιλάθλους

   Αντίστοιχα η Ανδρική Ομάδα θα αγωνιστεί σε αγώνα προετοιμασίας το Σάββατο 15:00 στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ με τον Γ.Σ. Βόλου μιας και οι δυο ομάδες έχουν ρεπό από τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ.

   Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα - εκτός προπονήσεων είναι οι Κολιός και Τσιαπράζης οι όποιοι αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα - και αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου