Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017


ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΚΑΘ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 109 – 48 ΛΙΜΠΕΡΤΑ




Με το ¨δεξί¨ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα αθλητική περίοδο επικρατώντας με 109 - 48 επί της ομάδας του Ελευθεριακού (Λιμπερτά).

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις, αφού βασικοί παίκτες του Ελευθεριακού (Σερμέτης, Κέτουλας και Ροδολάκης) δεν αγωνίστηκαν για επαγγελματικούς λόγους, ενώ και από τη δική μας ομάδα δεν αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Μπόγδανος ο οποίος για οικογενειακούς λόγους βρίσκονταν εκτός Βόλου και οι Κώστας Κολιός και Νίκος Τσιαπράζης λόγω μικροτραυματισμών.

Στον αντίποδα για την ομάδα μας την πρώτη εμφάνιση μετά τη στράτευση του, έκανε ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πηρέ μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα του Βόλου, στο στρατόπεδο Γεωργούλα.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διάθεση των αθλητών μας και την ομαδικότητα τους (συνολικά 36 τελικές πάσες (asist)).




Τα δεκάλεπτα: 38-11 , 27-10 , 19-15 , 26-11

Διαιτητές : Μπάρδας – Καγιόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου :  (Γιώργος Βλιώρας - Παναγιώτης Γκουγκουτούδης) Θωμάς Καραγεώργος 15 (3 τρ), Κώστας Αλεξίου 10 (7 ασ), Αλέξανδρος Βλασταρίδης 17 (7 ριμ), Θεόδωρος Ίλτσογλου 20 (7 ασ), Παναγιώτης Παπούλιας 16 (4 ασ), Γιώργος Παρασκευάς 14 (5 ριμ. 4 ασ), Δημήτρης Καραθάνος 8 (6 ριμ 5 ασ), Σταμάτης Σκαμάγκας 10 (6 ριμ-4 ασ), Λεωνίδας  Αναστασόπουλος.





Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και των δυο ομάδων οι οποίοι με συνθήματα και χειροκροτήματα προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους αθλητές και των δυο ομάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου